Capoeira

A capoeira egy többszáz éves brazil harcművészet, amit művelői, az ültetvényeken dolgozó rabszolgák fejlesztettek ki. Számukra tiltva volt az önvédelem, így harci technikáikat táncos-zenés körítéssel, táncra emlékeztető mozdulatokkal álcázták, így alakult ki ez a különlegesen árnyalt harcművészet, amelyben mindenki megtalálhatja önmagát. A capoeira művelőinek legfontosabb fegyvere a ravaszság és a meglepetés.

Gyakorlásával gyorsabbá, erősebbé, hajlékonyabbá válhatsz, bármilyen előképzettség nélkül. Nálunk mindenki egyéni képességeihez mérten kap feladatot és a fejlődés garantáltan nem marad el!  Bármilyen életkorban elkezdhető, ajánljuk férfiaknak és nőknek.

A látványos trükköket, a capoeira alapjait, a törzsi hangszerek ismeretét Marosi Péter oktatja, aki 2002 óta foglalkozik capoeirával, 2012-től aktívan tanítja.
A közösség színes, a hangulat brazilos :)

Az edzésekre a tagfelvétel folyamatos. A kezdők és haladók együtt, de külön feladatokat kapva dolgoznak, így biztosítva mindenkinek az egymástól is tanulás lehetőségét a szakmai vezetés mellett.

Hétfő este a Világcsücsökben szórakozva edzheted a tested és a szellemed!